SomeTime etänä

SomeTime2015 ei tapahdu pelkästään paikan päällä. Tapahtumaan voi osallistua verkossa todella monella eri tavalla. Tälle sivulle on koottu tavat, jolla voit osallistua vuoden 2015 SomeTimeen. Voit kommentoida eri lähetyksiä Twitterissä kunkin ohjelman kohdalle ilmotetuilla hashtageilla.

Twitter Hashtag: #SomeTime2015 http://twitter.com/sometimefi
Google+ Hashtag: #SomeTime2015 http://gplus.to/sometimefi
Facebook http://www.facebook.com/sometimefi (Tapahtuman live-seuranta) http://www.facebook.com/groups/SomeTime2015/ (Valmistelut)
YouTube http://www.youtube.com/sometimefi

 

SomeTime LiveStudio

Tänä vuonna pääkeskuksena etäilijöille on tilojen keskellä sijaitseva Pystis. Paikalta lähetetään n. tasatunnein Hangoutteja +Jaana Nyströmin johdolla. Samassa paikassa pyörii koko tapahtuma-ajan SomeTime Radio jota vetää PodStudiolta tuttu Pörni eli +Pasi Örn. Tule haastateltavaksi paikan päällä tai jos olet etänä, niin kommentoi twitterissä tai soita suoraan lähetykseen  (02) 3619 1234 tai skypellä sometime.radio. Voit jättää vastaajaan viestin ja viestejä soitetaan suorassa lähetyksessä.

Päälähetys: #sometime2014 #live / (02) 3619 1234

SomeTime Live: Päälähetyksessä kootaan mitä tapahtumassa milloinkin tapahtuu ja tuodaan tapahtuman tunnelmaa verkkoon. Päälähetys tulee suorana webradion välityksellä, sekä mahdollisesti tälle sivulle ilmestyvänä hangout lähetyksenä. Kommentio lähetystä Twitterissä #sometime2014 #live tai soita suoraan lähetykseen 02-3619 1234 tai skypellä sometime.radio. Käytössä on myös vastaaja johon voit jättää terveisesi ja näitä soitetaan sitten suorassa lähetyksessä.

Lähetysaika: Lauantaina 17.5.2014 Klo 9:00 ->

[button url="http://striimi.net:8000/stream.m3u" color="blue"]Kuuntele SomeTime Radiota[/button]

 

Google+ Hangout On Air ja #sometime2014 #hengaus

SomeTimeHangout : Suomen seuratuin Nobody  eli Hangout mestari +Jaana Nyström haastattelee Google+ Hangout -tapahtumassa noin tunnin välein henkilöitä sosiaalisen median ympäriltä ja sisältä. Katso alta aiheet ja ajankohdat. Klikkaamalla aihetta pääset seuraamaan ko. hangouttia.

 

Tilastriimit:

Jokainen iso tapahtumatila pyritään kattamaan suoralla videolähetyksellä. Striimi löytyvät tästä alta.

 

JatsiTV:


Jatsi striimailee säännöllisen epäsäännöllisesti päivän tapahtumia. Be prepared. Always.

Lähetysaika: Lauantaina 17.5.2014

Lähetyskanava: http://bambuser.com/channel/jatsi