0 COMMENTS
Jari Jussila

Jari Jussila

Jari Jussila työskentelee projektipäällikkönä tutkimustehtävissä Tampereen Teknillisen Yliopiston (TTY) Tietojohtamisen tutkimuskeskus NOVI:lla. Jari on työskennellyt kolmen sosiaalista mediaa tutkivan Tekes-rahoitteisen tutkimusprojektin projektipäällikkönä (SOITA 2010-2013, SOILA 2012-2014 ja SPEED 2014-2015), tutkien ja kehittäen malleja ja toimintatapoja sosiaalisen median, yhteisöjen ja joukkoistamisen hyödyntämiseen yritysten liiketoiminnassa.

Jari on yksi yhteisömanagereiden CMADFI-tapahtuman perustajista ja aktiiveista ja Sometutkijat.fi tekijöistä. Ennen akateemista uraa Jari on toiminut IT-alan yrittäjänä ja IT-palveluita tarjoavan Yoso Services Oy:n toimitusjohtajana,  muun muassa yritysten IT-järjestelmien ja pilvipalveluiden hankinta, ylläpito, koulutus ja konsultointi rooleissa. Jari on toiminut TTY:llä edelläkävijän roolissa sosiaalisen median hyödyntämisessä tutkimuksen markkinoinnissa, ja onkin yksi näkyvimpiä tietojohtamisen tutkimuksesta viestivistä tutkijoista monessa sosiaalisen median palvelussa.

Puheenvuoro: Some tutkimuksessa

Mitä on suomalainen some-tutkimus ja miten some auttaa tutkimuksesta viestimisestä? Kootaan tietoa ja ymmärrystä siitä, mitä sosiaalisesta mediasta on tutkittu Suomessa ja mistä näkökulmista. Jaetaan kokemuksia siitä, miten sosiaalinen media auttaa tutkimuksesta viestimisestä ja minkälaisia vaikutuksia sillä on.

Seuraa

Twitter: @jjussila | LinkedIn | SlideShareResearchGate | MendeleyORCID

Pilvi Nummi-Sund