0 COMMENTS
Olli Pirttilä

Olli Pirttilä

Olli Pirttilä on työskennellyt opetus- ja tutkimustehtävissä Tampereen teknillisen yliopiston palveluksessa. Lisäksi hän työskentelee projektipäällikkönä Granite Partners Oy:ssä, vastuullaan muun muassa somemanagerointi ja myynnin tukeminen tehokkaalla sisältömarkkinoinnilla. Olli tuottaa myös sometutkijalle.fi verkkosivustoa yhdessä Jari Jussilan kanssa.  Ollilla on monipuolista kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä sisältömarkkinoinnissa, webvideotuotannosta ja verkkosisältöjen suunnittelusta yritys, tutkimus ja yhdistyskontekstissa.

Tietojohtamisen tutkimuskeskus NOVI:lla Olli toteutti sosiaalisen median aktivointiprojektin, jonka seurauksena tutkimuskeskuksen Twitter-seuraajamäärä kasvatettiin lähes kymmenkertaiseksi sekä vahvistettiin kiinnostusta NOVI:n brändiä kohtaan niin työnantajamielikuvan kuin mielipidejohtajuuden osalta. Ollin johdolla otettiin lisäksi ensimmäisenä tutkimusryhmänä TTY:llä käyttöön itsenäinen YouTube-kanava tutkimusryhmän ja projektien asioista viestimiseen.

Puheenvuoro: Some tutkimuksessa

Mitä on suomalainen some-tutkimus ja miten some auttaa tutkimuksesta viestimisestä? Kootaan tietoa ja ymmärrystä siitä, mitä sosiaalisesta mediasta on tutkittu Suomessa ja mistä näkökulmista. Jaetaan kokemuksia siitä, miten sosiaalinen media auttaa tutkimuksesta viestimisestä ja minkälaisia vaikutuksia sillä on.

Seuraa

Twitter: @OlliPirttila | LinkedIn | ResearchGate

Pilvi Nummi-Sund